Wasvoorschriften

Was de producten in de machine in een wasnet, alleen indien dat nodig is, binnenste buiten op 30°C. Trek na het wassen het product in model en laat het plat drogen, dus niet in de droger! Als je langer van het product wilt genieten, adviseren wij om dit met de hand te wassen.

In sommige producten wordt wol gebruikt, als dit het geval is wordt het bij het product ook aangegeven. Let er dan ook op dat je dit niet heter dan 30°C wast. Pas op met strijken voor synthetisch materiaal, zoals bijvoorbeeld lintjes e.d..

Wij werken veel met linnen stoffen. Een stof dat gemaakt wordt uit vlas. Wie zich stoort aan een kreukel, zal linnen nooit echt kunnen waarderen. Linnen kreukt maar doet dit met karakter. Alleen wanneer je bewust kiest voor natuurlijke stoffen, kies je voor linnen. Hoe vaker je het wast, hoe mooier het wordt.

Wij werken ook met gescheurd linnen en katoen, wat een stoere look aan de producten geeft. Was dit ook alleen indien dat nodig is. Het product kan door het wassen verder rafelen, dus ook hier geldt het advies, om dit met de hand te wassen. Knip de eventuele nieuwe rafels af en breng het met de hand goed in model.

De PTT postzakken waar wij mee werken, zijn originele gebruikte postzakken. Deze kunnen dus gebruikerssporen vertonen zoals gaatjes en vlekjes, wat juist een uniek uiterlijk aan het product geeft. Voor dit materiaal geld dus hetzelfde als voor linnen, wie zich hier aan stoort zal de originaliteit en de uniekheid van het product niet kunnen waarderen.

Wij wensen je veel en lang plezier van onze, met liefde gemaakte, producten!

 

© 2009 - 2023 Created by Jennie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel