Algemene Voorwaarden

1. Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- kosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.

2. Verzendkosten

Alle producten worden verzonden volgens de TNT geldende tarieven. Created by Jennie is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzend kosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigings- mail van uw order staan de juiste verzendkosten. Je kunt de goederen eventueel verzekerd laten versturen, wij proberen de goederen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de goederen tijdens het vervoer. Boven € 100,00 worden geen verzendkosten berekend, mits de producten door TNT Post kunnen worden bezorgd (pakketpost).

3. Levertijd

De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Created by Jennie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Artikelen kunnen ook worden afgehaald, alleen op afspraak.

4. Retour

Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachting voldoen, heb je het recht de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. Je dient Created by Jennie vooraf per email of telefoon te informeren over de retourzending. Created by Jennie bevestigt vervolgens de retourzending, waarna je de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Created by Jennie gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

5. Betaling

Vooruitbetaling door overboeking op rekening AbnAmro bank NL93ABNA083.13.63.770, t.n.v. Created by Jennie o.v.v. het ordernummer.

6. Afwijkingen

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.

7. Aansprakelijkheid

Created by Jennie kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen tijdens het transport. Bij ontevredenheid over het product kan Created by Jennie evenmin aansprakelijk gesteld worden

8. Annulering

De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan telefonisch of via mail, binnen 10 werk- dagen na bestelling. Mocht Created by Jennie binnen 10 werkdagen geen betaling hebben ontvangen vervalt automatisch de reservering tot kopen.

 

© 2009 - 2023 Created by Jennie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel