Privacyverklaring Created by Jennie

24 mei 2018

Jouw privacy is belangrijk voor Created by Jennie. Ik hou me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes zal gebruiken. De gegevens die ik verwerk, zijn alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan mij doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel.

In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik binnen de online omgeving van mijn webwinkel allemaal doe met de informatie die je aan mij doorgeeft.

Afhandeling bestelling

Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst gedeeld.

Persoonsgegevens die ik gebruik om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

Verstrekking aan derden

Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van PostNL. Het uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor mij noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, dus het bezorgen van jouw pakket.

webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
De webwinkel is ontwikkeld met software van Mijnwebwinkel. Als je een bestelling plaatst hebben ik je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Alle gegevens worden beveiligd verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor mijn administratieve verplichtingen.

Contactformulier

Met het contactformulier op de website kun je mij vragen stellen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weten dat je tevreden bent met mijn reactie.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over mijn producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op de nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Social media

In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook, Instagram en Pinterest. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Verstrekking aan andere bedrijven en instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben.

Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

 

Cookies

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten, denk hierbij aan Malewarebytes/ Virusscanner die alle gegevens in kan zien.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Created byJennie 
Olof Palmeborg 44 (geen bezoekadres)
3124 TS  SCHIEDAM
info@createdbyjennie.nl

 

© 2009 - 2019 Created by Jennie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel